top of page
KÄDET&KYNNET

Palveluiden
kuvaus

Kädet ja kynnet

RAKENNEKYNNET

 10 vuoden kynsityökokemuksella geelikynsipalvelut kuuluvat meidän erikoisosaamisiin Karma Beautyssa.

 

Teemme laadukkaita geelirakennekynsiä kynsialan ammattilaisille suunnatulla Mosaic- tuotesarjalla. Käytämme rakentaessa muottitekniikkaa. Rakennekynnet ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat kynsistäsi pidemmät ja huollitellut. Ne ovat myös hyvä apu kynsienpureskeluun, sillä rakennekynnet ovat kestävämmät, ja samalla ne suojaavat kynsiä pureskelemiselta. Vaurioittuneet pureskellut kynnet paranevat geelien alla ajanmittaan.

 

  Rakennekynsistä voidaan tehdä joko pitkät tai lyhyet. Voit valita joko klassiset ranskalaiset manikyyrit, värilliset kynet, kynnet ilman koristeita tai koristeilla. Teemme kynnet aina toiveitasi kuunnellen.

Hyvin tehdyt rakennekynnet kestävät 3-4 viikkoa, jonka jälkeen niitä huolletaan uudestaan. Huoltovälin pituuteen vaikuttaa omien kynsien kasvuvauhti sekä kynsien pysyvyyteen vaikuttavat harrastukset tai työt.

Hääkynnet | Helsinki | Töölö

Jos haaveilet hääkynsistä tärkeimpänä päivänäsi, niin suosittelemme sinulle kynsipalveluksi rakennekynnet, jotka antavat enemmän mahdollisuuksia kynsien pituudessa, muodossa, koristeissa ja kestävyydessä. Meillä on vankka kokemus hääkynsien tekemisestä ja voimme taata, että olet penkissämme hyvissä käsissä eikä sinun tarvitse huolehtia pysyykö rakennekynnet varmasti mintissä juhlapäivänäsi. 

Hääkynsiaika kannattaa varata samalle viikolle hääpäivän kanssa, jos vain mahdollista. Jos sinulla nousi ajatuksia tai kysymyksiä, niin meihin voit olla aina yhteydessä matalalla kynnyksellä tai voit halutessasi varata ilmaisen kynsikonsultaatioajan nettiajanvarauskalenteristamme. Kynsikonsultaatiossa käymme läpi kynsitoiveitasi ja autamme valitsemaan sinulle sopivan kynspalvelun. 30 minuutin kynsikonsultaatio on ilmainen, eikä sido sinua ostamaan Karma Beautyn palveluita.

GEELILAKKAUS (+KEVYT LUONNONKYNNEN VAHVISTUS)

Geelilakkaus on hyvä vaihtoehto sinulle, kun haluat luonnollisen siistit kynnet ja geelilakalla tehtävän lakkauksen, joka kestää pidempään kynsissä kuin normaalit kynsilakat. Geelilakkauksessa kynsiin ei laiteta lisäpituutta. Geelilakkausta tehdessä teemme aina kevyen luonnonkynnen vahvistuksen, jolla saamme kynsistä astetta kestävämmät. Luonnonkynnen vahvistuksen kanssa nämä vastaavat vahvuudeltaan oman kynnen geelausta.

Geelilakkaus sopii sinulle, jos omat kyntesi ovat vahvat. Jos kyntesi ovat ohuet, haperot tai sinulla on pysyvyysongelmia geelilakoissa, suosittelemme silloin sinulle luonnollisesti tehtyjä rakennekynsiä, joka antavat paremman tuen ohuille kynsille.

Geelilakkauksen huoltoväli on 3-4 viikkoa. Huoltovälin pituuteen vaikuttaa omien kynsien kasvuvauhti sekä kynsien pysyvyyteen vaikuttavat harrastukset tai työt.

 

Jalat

VARPAANKYNSIEN GEELILAKKAUS

 

Miltä kuulostaisi kauniin kiiltävät varpaankynnet, jotka pysyvät jopa yli 6 viikkoa? Varpaankynsien geelilakkaus on normaaliin lakkaan verrattuna kestävämmät, ja ne ovat sen takia ihanteellisia esimerkiksi kesää, lomamatkoja tai juhlia varten. Varpaankynsien geelilakkauksessa pystymme korjata murtuneita kynsien reunoja tai tasoittamaan epätasaisia kynsien pintoja. Valitse makusi mukaan joko klassinen manikyyri tai lempivärisi laajasta värivalikoimastamme. Teemme myös koristeluja varpaankynsiin. 

 

SPA- JALKAHOITO

Spa- jalkahoito on oiva valinta jalkojen hemmottelua kaipaavalle. Hoidon aikana saat halutessasi nauttia kuppi kuumaa erikoiskahvia tai teetä ja ottaa ihan rennosti. Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä, jonka jälkeen teemme kovettumien poiston ja lyhennämme kynnet. Hoidamme ongelmakohdat ja kynsinauhat koneellisesti poralla. Jalat kuoritaan ja lopuksi teemme kosteuttavalla hoitovoiteella jalkojen hieronnan. Hoito ei sisällä kynsien lakkausta.

SPA- JALKAHOITO + VARPAANKYNSIEN GEELILAKKAUS

Spa-jalkahoito + varpaankynsien geelilakkaus- hoitopaketilla saat jalat pehmeiksi ja samalla varpaankynsiin kestävän geelilakkauksen. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston ja kynsinauhojen siistimisen poralla, kynsien lyhentämisen ja varpaankynsien geelilakkauksen. Geelilakkauksen huollossa poistamme vanhan massan ja lisäämme kynsiin uuden geelilakkauksen. Geelilakkauksen jälkeen tehdään pehmentävä jalkojen kuorinta ja kosteuttava hoitovoide hierotaan jalkoihin. 

Sokerointi

MITÄ ON SOKEROINTI?

 

Sokerointi on 100% luonnollinen tuote, ja se on tehokas sekä hygieeninen karvanpoistomenetelmä. Sokerointi kuorii samalla ihoa, sillä se poistaa karvojen lisäksi kuolleen ihosolukon pois iholta. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan luonnollisen kasvusunnan mukaisesti. Näin karvat eivät ole sokeroinnin jälkeen katkenneita. Tällä tavoin saadaan myös vähennettyä sisäänkasvaneiden karvojen syntyä. Lopputuloksena on sileä ja pehmeä iho. Säännöllisellä käynnillä voidaan vähentää ja heikentää karvankasvua.

 

ENNEN SOKEROINTIA - MITEN VALMISTAUTUA SOKEROINTIIN?

  • Saamme parhaimman lopputuloksen silloin, kun karva on riittävän pitkä, mutta karvoja ei kuitenkaan tarvitse kasvattaa todella pitkiksi. Riittää kun ensimmäisellä kerralla sokerointiin tultaessa karvat ovat n. 0,5-1cm pitkiä.

  • Älä kuori ihoa päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

  • Älä käytä öljypitoisia tuotteita ja vartalovoiteita 24h ennen sokerointia. 

  • Ensi kertaa sokerointiin tullessasi suosittelemme kasvattamaan karvoja vähintään 2 viikkoa. Näin saadaan poistetua karvat paremmin, sillä sokeri ei tartu niin hyvin höylällä sheivattuun karvaan.

  • Jos olet pitkään sheivanut höylällä karvoja, ensimmäisen sokerointikerran jälkeen iholle saattaa jäädä pientä sänkeä. Kun kyseiset karvat pääsevät kasvamaan, ne saadaan pois toisella sokerointikerralla.

  • Aloita ajoissa sokeroinnissa käyminen. Esimerkiksi jos haluat sileät sääret kesäksi, niin suosittelemme varaaman sokerointiajat jo keväästä lähtien.

SOKEROINNIN KOTIHOITO-OHJEET - MITÄ HUOMIOIDA SOKEROINNIN JÄLKEEN?

  • ​Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.

  • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia.

  • Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä.

  • Muista kosteuttaa ihoa päivittäin ja kuoria ihoasi säännöllisesti (1x/vko), näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.

JALAT
SOKERONTI
bottom of page