top of page
Karma Beauty Kauneushoitola Rakennekynnet - Geelilakkaukset - Sokerointi Helsinki Töölö

Tarinamme

Karma Beauty Kauneushoitola Rakennekynnet - Geelilakkaukset - Sokerointi Helsinki Töölö
Karma Beauty Kauneushoitola Rakennekynnet - Geelilakkaukset - Sokerointi Helsinki Töölö

Karma Beauty

Helsinki

Töölö

Nimeni on Chi, 24-vuotias yrittäjä, Karma Beautyn omistaja.

Karma on Töölön sydämessä sijaitseva hyväntuulinen kauneusstudio, joka on perustettu yhden naisen unelmasta vuoden 2016 huhtikuussa.  

Karma Beautyn avattuani olen kiitollinen, että saan tehdä töitä täydellä sydämelläni rakastamallani alalla. Oman haaveeni toteutumisen lisäksi olen iloinen, että olen saanut luoda uusia työpaikkoja ja antaa muille kauneusalanyrittäjille mahdollisuuden ja paikan tehdä heidän unelmatyötään parhaassa ympäristössä. 

Minulta kysytään usein, miksi kauneushoitolani nimestä tuli juuri Karma. Buddhalaisessa perheessä kasvatettuna Karma- filosofia on aina ollut osa elämääni.  Yleisin käsitys Karmasta on se, että pahat asiat ovat kohtalosi. Buddhalaisessa uskonnossa sitä ei nähdä kohtalona, vaan ikäänkuin ikuisena elämänmatkana itsesi kanssa. Se on oman elämän karman luomista. Karma Beauty on siis osa elämänmatkaani.

Negatiiviset ja positiiviset ajatukset jättävät jälkiä mieleemme. Negatiiviset ajatukset johtavat helposti seuraaviin negatiivisiin asioihin, sillä mielen sisällöllä on iso merkitys siihen, kuinka maailmaa koetaan. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän ajatukset, teot, puheet kylvävät tulevien kokemustemme siemeniä. Toisin sanoen meillä on vapaus päättää omasta tulevaisuudestamme. Elämä on siis meidän käsissämme.

Uskon vahvasti siihen, että positiivisella mielellä pääsee pitkälle, ja että hyvä työ aina palkitaan tulevaisuudessa. Me kaikki kamppailemme jossakin elämänvaiheessa omien ongelmien ja vastoinkäymisen kanssa. Uskon, että yksikin hymy, kuuntelevat korvat, tai jopa hienot kynnet voivat pelastaa jonkun päivän. Tämän takia Karma Beautyn tavoitteena onkin ollut alusta asti tarjota laadukkaan työn lisäksi aina myös positiivista energiaa kaupanpäälle. Ja toivon, että tämä fiilis välittyy myös teihin, kun saavutte Karmaan. :) Sydämellisesti tervetuloa!

bottom of page