Lahjakortit

Lahjakortti kauneushoitolaan lämmittää lahjan saajan mieltä taatusti.

Karma Beautyssa lahjakortteja voit ostaa joko tietylle palvelulle tai valitsemallasi summalla. Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä. 

LAHJAKORTTIEN TILAUS PAIKAN PÄÄLLÄ

Meiltä voit tulla ostamaan ruusuisen kauniita lahjakortteja paikan päältä. Muistathan, että olemme sopimuksen mukaan auki, joten soitathan meille etukäteen tai otathan yhteyttä sähköpostin kautta. 

Lahjakortin voit myös tilata etukäteen, jolloin noudettaessa se on jo valmiina kirjoitettuna ja pakattuna. Tässä tapauksessa ilmoitathan seuraavat tiedot meille etukäteen joko puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla:

- Lahjan antaja

- Lahjan saaja

- Lahjakortin summa / Palvelu

- Omat terveiset (vapaaehtoinen)

E-LAHJAKORTTIEN TILAUS SÄHKÖPOSTILLA

Asutko kaukana, tai haluatko tilata lahjakortin kauneuspalveluihin vaikkapa suoraan kotisohvaltasi?

Silloin e-lahjakortti on kuin luotu sinulle! E-lahjakortti on pdf-muodossa oleva tiedosto, joka lähetetään maksun jälkeen tilaajan sähköpostiin. Käyttääksesi e-lahjakorttia, sen voi tulostaa paperina ja tuoda se meille hoidon yhteydessä tai sen voi näyttää suoraan kännykästä. Kätevää, eikö?

Näin tilaat e-lahjakortin sähköpostilla:

1. Lähetä osoitteeseen info@karmabeauty.fi tai allaolevan yhteydenottolomakkeen kautta seuraavat tiedot:

- Lahjan antaja

- Lahjan saaja

- Lahjakortin summa / Palvelu

- Omat terveiset (vapaaehtoinen)

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Kun sähköpostisi on saapunut, lähetämme sinulle maksutiedot. Kun lahjakortin maksu näkyyy Karman tilillä, lähetämme e-lahjakortin sähköpostiisi. Nopeutaaksesi tilausta, voit liittää meille kuvan maksukuitistasi.

Ilahduta kumppania tai ystävää, ja tilaa lahjakortti jo tänään!