top of page

PALVELUIDEN KUVAUS

KÄDET JA KYNNET

Teemme laadukkaita geeli-rakennekynsiä turvallisilla aineilla. Rakennekynnet ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat kynsistäsi pidemmät ja huollitellut. Ne ovat myös hyvä apu kynsienpureskeluun, sillä rakennekynnet ovat kestävämmät ja samalla suojaavat pureskelemiselta. Vaurioittuneet pureskellut kynnet paranevat geelien alla ajanmittaan.  Rakennekynsistä voi tehdä joko klassiset ranskaiset manikyyrit tai laittaa jopa koristeita jokaiseen kynteen - vain taivas on meillä rajana! Hyvin tehdyt rakennekynnet kestää 3-4 viikkoa, jonka jälkeen niitä huolletaan uudestaan. 

Rakennekynsien hoito-ohjeet löytyvät Karma Beauty- blogista.

Kun kaipaat luonnollisempaa lopputulosta, suosittelemme sinulle omien kynsien geelivahvistusta, jossa kynsiin ei laiteta lisäpituutta. Voit unohtaa kokonaan kynsienlakkauksen, sillä nämä kestävät kynsillä jopa 3-4 viikkoa.

Oman kynnen geelivahvistus sopii sinulle, jos omat kyntesi ovat vahvat. Jos kyntesi ovat ohuet ja haperot, suosittelemme sinulle luonnollisesti tehtyjä rakennekynsiä, joka antaa paremman tuen ohuille kynsille.

VARPAIDEN GEELAUS

Miltä kuulostaisi kauniin kiiltävät varpaankynnet, jotka pysyvät jopa yli 6 viikkoa? Varpaiden geelaus on normaaliin lakkaan verrattuna kestävämmät, ja ne ovat sen takia ihanteellisia kesäisin tai lomamatkoille. Valitse makusi mukaan joko klassinen manikyyri tai lempivärisi laajasta värivalikoimastamme. Teemme myös koristeluja varpaankynsiin. Hoidon jälkeen annamme sinulle neuvoja, miten pidät jalkojasi pehmeinä pitkään. Meillä myynnissä olevasta jalkojenhoitosarjasta löydät taatusti itsellesi sopivat hoitotuotteet tätä varten.

VARAUSEHDOT

Tehdessään varauksen asiakas sitoutuu noudattamaan varausehtoja.

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Kokonaan peruuttamattomista ajoista peritään 75% palvelun hinnasta. 

Työt haluamme tehdä aina huolella ilman kiireitä, joten otattehan ystävällisesti huomioon, että mikäli myöhästytte 15 minuuttia, se voi johtaa ajan siirtoon, sillä myöhästymiset vaikuttavat muiden seuraavien asiakkaiden aikoihin, ja näin se olisi epäreilua muita asiakkaita kohtaan.

Kiitos!

bottom of page